Sash release levers.
Quick Learner from COMSTOCK PARK MI
Jun 26, 2018 2:06 pm
I SENT BACK SASH RELEASE LEVER 26-119. THE PRONGS ON THOSE WERE 8/16 FROM LEFT SIDE EDGE TO OUTSIDE EDGE OF SECOND ONE. MY OLD ONES WERE 5/16 FROM THE SAME. DO YOU HAVE THESE
7 Replies
Paul from SWISCO
Jul 2, 2018 10:56 am
Hello,
Take a look at our 26-234 tilt latch actuator as a possible replacement. If not, please send some photos and we will try to come up with more options for you. Thank you!
Paul from SWISCO
Jul 3, 2018 9:29 am
I'm not sure I understand what measurement it is you need me to confirm. Is there any way you can show me?
Jul 3, 2018 9:50 am
PAUL
THIS LOOKS LIKE THE ONE I NEED BUT DOES THE MEASUEMENT FROM EDGE OF THE STEMS GOING DOWN TO THE OUTSIDE OF RIGHT ONE MEASURE5/16 of an inch?
THANKS
THIS LOOKS LIKE THE ONE I NEED BUT DOES THE MEASUEMENT FROM EDGE OF THE STEMS GOING DOWN TO THE OUTSIDE OF RIGHT ONE MEASURE5/16 of an inch?
THANKS
Jul 4, 2018 1:29 pm
PAUL
THE PRPNGS ON THE ONES I SENT BACK WERE TOO FAR APART TO FIT IN THE SLOT ARE THE 26-234 CLOSER PRONGS CLOSER TOGETHER?
THE DISTANCE IN THE MIDDLE OF THE TWO PRONGS SHOULD BE ABOUT 3/16 TH OF AN INCH. HARD TO GET A GOOD ONE TO TAKE A PICTURE. HOPE THIS LATEST HELPS.
CHARLES WEAVER
THE PRPNGS ON THE ONES I SENT BACK WERE TOO FAR APART TO FIT IN THE SLOT ARE THE 26-234 CLOSER PRONGS CLOSER TOGETHER?
THE DISTANCE IN THE MIDDLE OF THE TWO PRONGS SHOULD BE ABOUT 3/16 TH OF AN INCH. HARD TO GET A GOOD ONE TO TAKE A PICTURE. HOPE THIS LATEST HELPS.
CHARLES WEAVER
Jul 9, 2018 8:47 am
PAUL
DID YOU RECEIVE MY LATEST REPLY ABOUT MEASUER[NG THE PRONGS?
DID YOU RECEIVE MY LATEST REPLY ABOUT MEASUER[NG THE PRONGS?
Tom from SWISCO
Jul 9, 2018 9:24 am
The 26-234 prongs are 3/16" apart. I'm not sure why this won't work for you. If you cannot find a thumb latch actuator that matches the prong size you need, you may want to consider installing a surface mount tilt latch on your window. See the video below for more information.
Related Products
Related Videos
Related Guides